“SADDI ISKANDARIY” DOSTONIDAGI HIKOYATLARDA TARIXIY SHAXSLAR OBRAZI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada “Saddi Iskandariy” dostonida keltirilgan tarixiy shaxslar hayotiga oid hikoyatlar tahlil etilgan. Hikoyatlar  mazmuniga singdirilgan adolat, himmat, mehmon kutish odobi, moddiy boyliklarga ortiqcha ruju qo‘ymaslik g‘oyalari ochib berilgan.