“HAYRAT UL-ABROR” STRUKTURASIDA MUNOJOTNING O‘RNI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada “Hayrat ul-abror” dostonidagi to‘rt munojotning g‘oyaviy-badiiy xususiyatlari, doston strukturasida tutgan o‘rni, Alisher Navoiy badiiy mahorati xususida so‘z yuritilgan. “Hayrat ul-abror” munojotlarida “Xamsa”ning barcha dostonlari uchun zamin bo‘lgan muhim ijtimoiy, falsafiy, estetik, tasavvufiy-irfoniy qarashlar tasvirlangani yoritilgan.