“NAZM UL-JAVOHIR” RUBOIYLARINING QOFIYA XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola Alisher Navoiyning “Nazm ul-javohir” asari qofiyasining o‘ziga xos xususiyatlarini o‘rganishga bag‘ishlangan. Unda struktural metod asosida “Nazm ul-javohir”ning eng muhim qofiya qirralari ochib berilgan.