NAVOIY ASARLARIDA INSON UMRINING DAVRLAR ASOSIDAGI TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Alisher Navoiy asarlarida inson umrining turli davrlariga berilgan ta’rif va talqinlar tahlilga tortilgan.