ALISHER NAVOIY SHE’RIYATIDA INSON TANA AʼZOLARINING QO’LLANILISHI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Alisher Navoiyning lirik merosi tarkibidagi ayrim g‘azallarda qo‘llanilgan somatik birliklar tahlilga tortilgan. Mazkur masala bayonida shoir mahoratiga, ifoda uslubidagi an’anaviylik va novatorlikka ham ahamiyat qaratilgan.