ALISHER NAVOIYNING "LISON UT-TAYR" DOSTONIDA MAJOZIY TIMSOLLAR TALQINI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Alisher Navoiy umrining so‘nggi yillarida, 1499-yilda yozib tugallangan falsafiy-tasavvufiy mavzudagi "Lison ut-tayr", ya’ni "Qush tili" dostonidagi majoz haqida fikr yuritilgan va asardan olingan misollar bilan tahlil etib berilgan.