ALISHER NAVOIYNING LUTFIYGA TAXMISI XUSUSIDA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
O‘zbek adabiyotida taxmisnavislik an’anasining rivoji Alisher Navoiy ijodi bilan bog‘liq. Ulug‘ shoir bu adabiy hodisa rivoji va takomilida ham badiiy jihatdan mukammal asarlari bilan shuhrat qozongan. Maqolada Alisher Navoiy Lutfiy g‘azaliga bog‘lagan taxmisining g‘oyaviy-badiiy xususiyatlari haqida fikr yuritiladi.