OʻZBEK XALQ QOʻSHIQLARIDA RADIFNING IFODA SHAKLLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada oʻzbek xalq qoʻshiqlarining tuzilishi haqida fikr yuritilgan. Ayniqsa, radif va uning koʻrinishlari, xalq qoʻshigʻidagi ifodalari tahlilga tortilgan. Xalq qoʻshigʻidagi radifning tutgan oʻrni va tasniflari asoslangan.