“GOʻROʻGʻLI” DOSTONLARINING SHAKLLANISHIDA QISSAXONLAR ROLI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada oʻzbek xalqining qadimiy anʼanalaridan boʻlgan qissaxonlik anʼanasi haqida soʻz boradi. Qissaxonlik dostonchilikdagi ahamiyati yoritib berilgan. Shuningdek, “Goʻroʻgʻli” dostanlari va  ularning xalqimiz hayotida tutgan oʻrni masalalari yoritiladi.