SIFATLI TAʼLIMNING MUHIM MEZONI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Eʼtibor - ehtiromga eshik, eʼzozga beshik. Bu bejiz emas. Insonga eʼtibor jamiyatga eʼtibor, millatga, qolaversa, butun yurtga, xalqqa eʼtibor demakdir.Ahli donishlardan biri “Eʼtiborga eʼtibor nechun” - deyishsa, "eʼtiborsiz qolganim uchun” degan ekan. Shunday ekan, eʼtiborli inson doim ehtiromda boʻladi.