HAR KIMNING “OʻZ” YUKI BOR... (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Boqijon Toʻxliyev bilan Sayfidin Rafiddinov hangomasini Til va adabiyot institutining xodimlari ancha vaqtgacha aytib yurishdi... U zamonlar, institutda dala ishlari koʻp boʻlardi: chopiq, xashak yigʻish, sabzavotu meva terish, paxtaniku aytmasa ham boʻladi. Bu tadbirlarda asosiy yuk institut yoshlarining zimmasiga tushardi.