LUIZA ERDRIKNING “TUNGI QOROVUL” ASARIDA MOʻJIZAVIY REALIZM XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqola Amerika adabiyotida keng talqin etilgan moʻjizaviy realizm xususiyatlarini Luiza Erdrik ijodi misolida ochib berishga qaratilgan. Luiza Erdrik asarlarida Amerika tub aholisi boʻlgan hindular hayotini yoritib berish orqali ularda mavjud boʻlgan moʻjizaviy realizm xususiyatlarini yaqqol koʻrsatib beradi. Adiba hindulardan yetishib chiqqan ayol yozuvchi hisoblanadi.