BOLALAR ADABIYOTI VA PROFESSOR RAHMATULLO BARAKAYEV (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
“Adabiyot yashasa, millat yashar” degan edi Cho‘lpon. Adabiyot yashamog‘i uchun adabiyotni sevguvchi avlod kerak. Bolalikda uyg‘otilgan muhabbat mangu bo‘ladi. Shu ma’noda katta adabiyot uchun bolalar adabiyoti o‘ziga xos poydevor vazifasini bajaradi.