SHUKUR XOLMIRZAYEV-TANIQLI ROMANNAVIS (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ijtimoiy jamiyatimizda badiiy adabiyotning o‘rni beqiyosdir. Badiiy asar inson ma'aviy olamini shakllantirish va boyitishning bosh omili sanaladi. Ayniqsa, bugungi kun nasrchiligida insonning yangicha dunyoqarashi, tafakkur olamining rangin jilolari aks etmoqda. Ushbu maqolada adibning o‘ziga xos badiiy uslubi tadqiq etilgan.