ALISHER NAVOIY IJODIDA TA’LIM VA TARBIYANING MUSHTARAKLIGI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushba maqolada hazrat Navoiyning ijodida mahorat bilan ifoda etilgan insoniylik g‘oyalari, ta’lim-tarbiyaning nechog‘lik dolzarbligi, yoshlarni tarbiyalashdagi asosiy masalalar, kishi bilimga ega bo‘lishi uchun oz-ozdan o‘rganib borishi lozimligi, insonni komillikka erishish yo‘llari, ta’lim-tarbiyaga doir qimmatli fikr-mulohazalar o‘z ifodasini topgan.