OʻRTA MAKTABDA “QISSASI RABGʻUZIY” ASARINI OʻQITISH BOʻYICHA MULOHAZALAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mumtoz adabiyot namunalarini oʻrganish masalasi oʻrta umumta’lim maktablari kun tartibidagi muhim savoldir. Maqolada umumta’lim maktablarining 11-sinf adabiyot darslarida Nosiriddin Rabgʻuziyning “Qissasi Rabgʻuziy” asarini oʻrganish yuzasidan fikr-mulohazalar bildirilgan. Matnni oʻzlashtirishni osonlashtiruvchi dars usullari haqida ma’lumot berilgan.