A`ZAM O`KTAM SHE`RIYATIDA MUMTOZ POETIK OBRAZLAR IFODASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolamizda XX asr so`nggi yillarida yaratilgan, shoir Azam O`ktam ijodida o`zgacha badiiyatga ega bo`lgan “Ikki dunyo saodati” to`plamida davom ettirilgan mumtoz an`analar va uning she`riyatdagi o`rni xususida so`z boradi.