SA’DIY G‘AZALLARI MATNI XUSUSIDA AYRIM MULOHAZALAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada XIX asr oxiri – XX asr boshlari Xiva adabiy muhitiga mansub ijodkor – Sa’dulla to‘ra Said Abdullaxon – Sa’diy lirik asarlari ko‘chirilgan manbalar haqida mulohazalar bayon qilingan. Shuningdek, ushbu manbalardagi she’rlarning qiyosiy tahlili asosida shoir shoir lirikasining janr va mavzu ko‘lami belgilangan.