MUMTOZ ADABIYOTDA AYOL TASVIRIDA IDEALLILIK, FOJIAVIYLIK, BADIIY SHAKL VA G‘OYA UYG‘UNLIGI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada mumtoz adabiyot vakillari Sayfi Saroyi, Sakkokiy, Atoiy, Navoiy, Uvaysiy hamda Ogahiy ijodida ayol tasviri, unda ifodalangan ideallilik, fojiaviylik, badiiy shakl va g‘oya uyg‘unligi haqida so‘z yuritiladi.