ALISHER NAVOIY ASARLARIDA KOMIL INSON TASVIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
maqolada o‘zbek adabiyotining yirik vakili Alisher Navoiy asarlarida hazrati Payg‘ambarimiz Muhammad (s.a.v.) hayotlari, go‘zal axloqlarining ifodalanishi haqidagi fikrlar olg‘a surilgan. Hazrat Alisher Navoiyning qimmatbaho asarlarida keltirilgan na’tlar izohlari ilmiy asoslangan.