ALISHER NAVOIY LIRIKASIDA HAYOTIY TAFSILOTLARNING BADIIY-ESTETIK FUNKSIYASI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
ushbu maqolada hayotiy tafsilotlarning sӯz sanʼatidagi estetik ahamiyati atroflicha ochib berilgan.Lirikada hayotiy tafsilotlarning badiiy kӯchimlar  va lirik kechinma orqali uygʻun ifodalanishi aniq misollar bilan tahlil etilgan.