ISAJON SULTON HIKOYALARI VA MIF (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Isajon Sulton hikoyalarida ilgari surilgan fikrlar, qahramonlar ruhiyati o‘z jozibasiga ega. Hikoyalarining asosiy mohiyati va tagzamirida insonni komillika yetaklovchi fazilatlar va insoniy tuyg‘ularning uyg‘unlashuvi nazarda tutiladi. Yozuvchi qalamiga mansub boshqa ko‘plab hikoyalarda mifik obrazlar yorqin namoyon bo‘ladi.