HODI ZARIFOV O‘ZBEK EPOSSHUNOSLIGI ASOSCHISI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada Hodi Zarifovning oʻzbek eposshunosligidagi oʻrni haqida soʻz yuritilib, olimning Fozil Yo‘ldosh o‘g‘li kuylagan “Malika ayyor” dostoni hаqidаgi ilmiy qarashlari tahlilga tortilgan. Folklorshunos olim H.Zarifovning oʻzbek xalq dostonlarini oʻrganilishiga xoc tahlil usuli yoritiladi.