O‘ZBEK XALQ TOPISHMOQLARIDA PEYZAJ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada poetik idrok eta bilish, anglash, chuqur fikrlash asnosida tasavvurda jonlanadigan tabiat manzaralari tasviri aks etgan o‘zbek xalq topishmoqlari tahlil qilingan.