OYNA BILAN BOG‘LIQ E’TIQODIY QARASHLAR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada “oyna” obrazining xalq og‘zaki ijodi va mumtoz adabiyotdagi badiiy talqini masalalari, oynaning magik xususiyatga egaligi arxeologik topilmalar asosida o‘rganilganligi va “oyna”ning tarixiy asoslari O‘rta Osiyo xalqlarining qadimgi e'tiqodiy ishonchlariga bog‘lanishi haqida fikr yuritilgan.