JUMBOQ ORTIDAGI HAYOT YOXUD ANGLAB YETILGAN FALSAFA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Yosh nosirlar ijodi hozirgi adabiy jarayonda o‘rganilishi lozim bo‘lgan masalalardan biridir. Ushbu maqolada umidli ijodkor Aziz Norov qalamiga mansub “Eynshteyn jumbog‘i”  hikoyasi tahlil etildi. Ustoz adabiyotshunos olim va adiblar fikr-mulohazalariga tayanilgan holda hikoya mohiyatini ochib berishga harakat qilindi.