KOMPSYUJET - BADIIY ASAR SYUJETI ASOSIDA TASHKIL ETILADIGAN TA’LIMIY KOMPYUTER OʻYINLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada adabiy ta’limda raqamli texnologiyadan foydalanish, lengston Hyuzning “Rahmat, sizga xonim” asarini o‘qitishning zamonaviy usullari tahlil etilgan.