FOLKLOR JANRLARIDAGI RAMZLARNING O‘RGANILISHI XUSUSIDA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqola ramz genezisiga bag‘ishlangan bo‘lib, ramzning folklorda o‘rganilish masalasini tadqiq etilgan. Shuningdek, folklor janrlarida ramz qadimdan qay tarzda uchrashiga diqqat qaratilib, namunalar asosida izohlanadi.