“OZOD” ROMANDA OBRAZ TALQINI VA KOMPOZITSION O‘ZIGA XOSLIK (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Yozuvchi Isajon Sultonning “Ozod” romanidagi obrazlar talqini va kompazitsion o‘ziga xoslik hamda asardagi timsollar mohiyatiga singdirilgan inson umrining qadr-qimmati, bu g‘oyalarni ifoda etishda ijodkorning poetik mahorati masalalari tahlil etiladi.