TILSHUNOSLIKDA SOʻZ MUSTAQILLIGI VA SOʻZLOVCHI SHAХS (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada soʻz va unga nisbatan qarashlar, soʻzlovchi shaхs, nutqiy jarayonda kommunikantlarning oʻrni хususida fikr yuritiladi.