QO‘CHQOR NORQOBIL QISSALARIDA RUHIY HOLAT TASVIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada psixologik va psixofiziologik holatlarning o‘rganilishi yozuvchi Qo‘chqor Norqobilning  afg‘on urushining insoniyat boshiga olib kelgan baxtsizliklariga bag‘ishlangan qissalari misolida tadqiq etilgan