ABDULLA ORIPOVNING QASIDANAVISLIK MAHORATINI O‘RGANISHGA DOIR (Шоирнинг “Ӯзбекистон” қасидаси мисолида) (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақолада Ӯзбекистон Қаҳрамони А.Ориповнинг “Ӯзбекистон” қасидаси таҳлилига асосида шоирнинг қасиданавислик маҳорати ва мазкур асарни замонавий таълим жараёнида ӯрганишга доир методик мазмундаги хулосалар ҳамда қасиданинг бугунги ижтимоий  ҳаётда тутган ӯрни, бадиий қиммати ҳамда илмий аҳамияти кӯрсатиб  берилди.