MUHAMMAD RAHMON SHEʼRIYATIGA BIR NAZAR yoxud SHOIRNING BADIIY FOLKLORIZM YARATISH MAHORATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada qisqa umri davomida zamonaviy oʻzbek sheʼriyatida iz qoldirgan isteʼdodli shoir, tarjimon va bolalar ijodkori Muhammad Rahmon hayoti va ijodiga umumiy nazar tashlanib, shoirning badiiy folklorizm yaratish mahorati tahlil etildi.