O‘QUVCHILAR NUTQINI O‘STIRISHDA BOLALAR ADABIYOTINING AHAMIYATI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqoladagi umumiy o’rta ta’lim muassasalarida o‘quvchilar nutqini o‘stirishda bolalar adabiyotining tarbiyaviy ahamiyati, shuningdek, boshlang’ich sinflar darsliklari misolida  mulohazalar tahlil qilinadi.