SHOYIM BO‘TAYEV HIKOYALARIDA XARAKTERLAR TASVIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Shoyim Bo‘tayevning “Abro‘k hidi”, “Xolbo‘ta qo‘rboshi” hikoyalarida xarakterlar tahlili orqali yozuvchi uslubiga xos jihatlar yoritilgan. Davr va qahramon muammolarini aks ettirishdagi Shoyim Bo‘tayev mahorati ko‘rsatib berilgan.