KICHIKLAR ADABIYOTINING KATTA OLIMI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada taniqli olim Rahmatulla Barakayevning o‘zbek bolalar adabiyoti yuzasidan olib borgan tadqiqotlari, uning ravnaqiga qo‘shgan hissasi  haqida so‘z yuritilgan.