BOLALAR BILAN BOGʻLIQ IRIMLARNING DIDAKTIK XUSUSIYATLARIGA DOIR (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada oʻzbek irimlarining mifologik mohiyatini oydinlashtirish orqali pedagogik jarayonda foydalanishga doir mulohazalar keltiriladi. Irimlarning dikdakti xususiyatlari, ularning boshlangʻich sinf oʻquvchilari axloqiy tarbiyasida tutgan oʻrni borasida bahs yuritiladi. Shuningdek, irimlardan boshlangʻich sinf oʻquvchilari tarbiya jarayonida foydalanish natijasida yerishilajak pedagogik natijalar keltirilgan