ANVAR OBIDJON HIKOYALARINING USLUBIY XUSUSIYATLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Anvar Obidjonning  bolalarga atalgan hikoyalaridagi uslubiy xususiyatlar tahlil etilgan. Yozuvchi mahoratiga xos jixatlar yoritib berilgan.