BOLALAR PUBLITSISTIKASI RIVOJIDA SAFAR BARNOYEVNING OʻRNI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
maqolada  oʻzbek bolalar publitsistikasi nazariyasi, uning rivojiga hissa qoʻshgan taniqli publitsist, shoir, nosir Safar Barnoyev ijodi xaqida maʼlumot berilgan. Ayniqsa, uning publitsistik asarlari mavzulashtirib, xarakter va janriga koʻra tasnif kilinganligi haqida fikr yuritilgan.