BUGUNGI BOLALAR ADABIYOTI MUAMMOLARI: MULOHAZA VA TAKLIFLAR: Shuhrat ijodi misolida (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Mazkur maqolada filologiya fanlari doktori, professor Rahmatulla Barakayevning oʻzbek bolalar adabiyoti tadqiqotiga qoʻshgan munosib hissasi va bugungi oʻzbek bolalar adabiyotida uchrayotgan muammolar tahlil qilinadi.