BOLALAR QISSALARIDA AVTOBIOGRAFIZM VA BADIIY KONSEPSIYA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada A.Obidjonning  “Ajinasi bor yoʻllar” va “Oddiy ayriliq haqida  ertak” asarlarining badiiy-kompozitsion xususiyatlari, ifoda usullari, gʻoyaviy-mavzuviy, estetik vazifasi haqida fikr yuritilgan.