ДУХОВНЫЙ ДВОЙНИК ЧЕЛОВЕКА (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Мақола қўл телефонларининг инсон ҳаётидаги ўрни ва аҳамиятига бағишланган. Телефонларнинг маънавият ва тарбияга, айниқса, болаларга салбий таъсири кўрсатилган.  Мазкур салбий тенденциянинг олдини олиш йўллари келтирилган.