MILLAT OYDINLARI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ushbu maqolada Vatan saodati, millat kelajagi, uning baxti va ravnaqi uchun fidoyilik ko‘rsatgan ma’rifatparvar jadidlarimizning turkiy xalqlarning yagona maqsad yo’lida birlashishida, jipslashishida amalga oshirgan mardonavor harakatlari to‘g‘risida fikr yuritilgan.