USMON NOSIR IJODI VA HOZIRGI ADABIY JARAYON (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Usmon Nosir ijodini hozirgi davrda o‘rganishning ahamiyati, tarixiy va adabiy manbalardan foydalanishda N.Karimov tajribalari tahlil qilingan