ABDULLA AVLONIY HIKOYATLARINING O‘ZIGA XOSLIGI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Abdulla Avloniyning  bolalarga atalgan hikoyatlarining o‘ziga xosligi ifodalangan. Shuningdek, A.Avloniy hamda Ezop hikoyalari qiyosiy tahlil qilindi.