JADID MA’RIFATPARVARLARI FAOLIYATINING YANGI O‘ZBEK ADABIYOTI TARAQQIYOTIGA TA’SIRI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Maqolada Abdulla Avloniy ijodining yangi o‘zbek adabiyoti shakllanishiga ta’siri masalasida fikr yuritilgan. Bunda muallifning ”Muxtasar tarixi anbiyo va tarixi islom” asariga tayanilgan va uning R.Barakaev tomonidan amalga oshirilgan tadqiqot ahamiyatiga e’tibor qaratilgan.