RAHMATULLA AKAGA (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Ezoz topar ezgulikUrugʻini ekkanlar.“Rahmat” aytib el-ulus“Baraka top” deganlar. Ustoz umr yoʻlingiz -Yaxshilikdan iborat.Ilmu ziyo deb mudomChekkansiz koʻp riyozat.