QALBI DARYO USTOZ (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
“Umr – oqar daryo”, - deydilar. Betinim oqqan daryo ummonga yetgunicha po‘rtanalar hosil qiladi:  goh u qirg‘oqqa, goh bu qirg‘oqqa toshib - o‘ynab  o‘zining mavjudligini go‘yo bildirib qo‘ymoqchidek tunda ham shovullagan daryo kechasini butun borliqqa ko‘z-ko‘z qiladi. Hech qachon ortga qarab oqmaydi.