ILM YO`LIDA FIDOYILIK…. (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
Inson dunyoga kelar ekan, uning hayoti davomida kamol topishida Ustozlari ko`p bo`ladi. Barcha Ustozlar ham shogirdlar uchun aziz va faxrlidirlar. Biroq shunday murabbiylar bo`ladiki, ular shogirdlari kamoli uchun, orzularining ushalishi uchun, ilm yo`lida va hayotda o`z o`rnini topib olishlari uchun borini, butun kuchini, umrini sarf qiladilar, hech narsani ayamaydilar.