BOLALAR ADABIYOTINING NOZIKTAʼB ZARSHUNOSI (Konferensiyalar | Conferences, 2024)
bolalar adabiyotshunosligining taraqqiyoti bolalar adabiyotining rivojiga ijobiy taʼsir qiladi. Bolalar adabiyotshunosligi vakillari, afsuski, koʻp emas. Yetuk bolalar adabiyotshunoslari orasida ustoz olim R.Barakayevning munosib oʻrni bor. Maqolada shu haqda fikr boradi.